Pianoles voor kinderen 

Vanaf september 2020 begin ik mijn pianolespraktijk voor kinderen. Eerder gaf ik jarenlang pianolessen aan kinderen in de gemeente De Ronde Venen. Daarnaast maak ik gebruik van de kennis en ervaring die ik heb opgedaan tijdens mijn studie aan het Conservatorium van Amsterdam (klassiek piano) en de Hogeschool voor de Kunsten Arnhem (muziektheater).

Als een kind op jonge leeftijd begint met het bespelen van een instrument heb je daar je hele leven profijt van. Op jonge leeftijd kan je je muzikaliteit namelijk veel makkelijker ontwikkelen dan als je ouder bent. Daarnaast vind het ik het belangrijk dat een kind met plezier naar pianoles gaat en zich op een leuke manier muzikaal kan ontwikkelen. Om die reden ontwikkel ik sinds 2014 ook educatieve muziekspellen voor jong & oud. Deze spellen zijn te koop in de webshop van Muzikantjes in spé. Je vindt de spellen ook op Bol.com. In de toekomst zal ik meer spellen en lesmethodes ontwikkelen. 

De pianolessen worden gegeven in de omgeving van Putten. De locatie is uitstekend bereikbaar voor leerlingen uit de omgeving Barneveld, Voorthuizen, Putten, Ermelo en Nijkerk

Wil je meer informatie bijvoorbeeld over de tarieven, de locatie of wil je graag een proefles plannen?
Neem dan contact met mij op. 


Zie ik je binnekort?!

Letske Hofstra

© 2014 - 2020 Muzikantjes in spé | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel