DUO DEAL!

Artikel 3 van 3

Leer je muzieknoten & Instrumenten Kwartet

Artikelnummer: 15103
€ 27,50 (inclusief btw)

Leer je muzieknoten

Met het kaartspel 'Leer je muzieknoten' leer je door middel van flitskaarten spelenderwijs noten lezen.  Het spel kan ook gebruikt worden ter ondersteuning van de muziekles. Geschikt voor beginnende muzikantjes (jong én oud) op alle muziekinstrumenten. Ook is het educatieve muziekspel geschikt voor zingende muzikantjes in spé.

Elke kaart heeft een pianotoets of drie muzieknoten aan de voorkant, de vraagkant. De naam van de pianotoets of muzieknoot vind je op de andere kant van de kaart, de antwoordkant. De kaarten zijn prachtig vormgegeven en voorzien van bijzondere en zeer originele illustraties. 

'Leer je muzieknoten' is speciaal ontwikkeld om jong en oud te helpen bij het noten lezen. Bovendien leer je hoe de muzieknoten heten in het Duits, Engels en Frans! Kortom: een uniek kaartspel om muzieknoten te leren lezen met plezier! 

Aantal spelers: 1 of meerdere spelers
Leeftijd: 6-99 jaar
Taal: Nederlands, Duits & Engels 

&

Instrumenten Kwartet

Schud de kaarten en verdeel deze over alle medespelers. Probeer vervolgens steeds vier kaarten van dezelfde categorie muziekinstrumenten bij elkaar te sparen. Heb je een serie volledig? Roep dan: Kwartet! Wie aan het einde van het spel de meeste kwartetten heeft, wint het spel! 


Educatief element 
Je leert instrumenten herkennen en plaatsen in een bepaalde categorie muziekinstrumenten. Bovendien staat op elke kaart een interessant weetje over het muziekinstrument. 

Aantal spelers: 2-5
Leeftijd: 6-99 jaar
Taal: Nederlands 


Wegens kleine onderdelen zijn deze artikelen niet geschikt voor kinderen jonger dan 36 maanden. Verstikkingsgevaar. 

Onderwijs
Bent u als onderwijsinstelling geïnteresseerd in onze educatieve muziekspellen? Neem dan contact met ons op. 

© 2014 - 2024 Muzikantjes in spé | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel