Disclaimer

De informatie die op deze website wordt getoond, wordt door Muzikantjes in spé met grote zorg samengesteld. Desalniettemin is het mogelijk dat de gepubliceerde informatie in de webshop onvolledig en/of onjuist is.

De webshop wordt regelmatig aangevuld en aangepast. Muzikantjes in spé behoudt zich daarbij het recht voor om met onmiddellijke ingang de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen. Wijzigingen kunnen worden aangebracht zonder kennisgeving.

Muzikantjes in spé aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren de webshop. Geen aansprakelijkheid wordt aanvaard voor onjuistheden en onvolledigheden. In het bijzonder zijn alle prijzen op Muzikantjesinspe.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende de producten in de webshop liggen bij Muzikantjes in spé. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Muzikantjes in spé, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht.

Fotoshoot: Eva Broekema Photography
Illustraties: Yvonne Hengevelt 
Grafisch ontwerp: Meneer Web

© 2014 - 2024 Muzikantjes in spé | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel