Kadobon voorwaarden 

In aanvulling op onze Algemene (verkoop)voorwaarden zijn deze kadobon voorwaarden van toepassing op door www.muzikantjesinspe.nl uitgegeven kadobonnen. Door gebruik te maken van de kadobon aanvaardt u deze voorwaarden en verbindt u zich ertoe deze na te leven.

1. Deze voorwaarden zijn van toepassing op alle door Muzikantjes in spé uitgegeven kadobonnen (zowel elektronische als gedrukte kadobonnen) (hierna gezamenlijk: 'Kadobonnen') die worden verkocht door Muzikantjes in spé en door Muzikantjes in spé aangewezen derde partijen.

2. Iedere Kadobon is voorzien van een unieke code. Dit kan een nummercode, tekstcode of combinatie van beide zijn.

3. Iedere Kadobon wordt slechts één maal verstrekt. U dient de Kadobon (inclusief de code) zorgvuldig te bewaren. In geval van diefstal (waaronder tevens begrepen het gebruik door onbevoegde derden van de code) of verlies (waaronder tevens begrepen het (per ongeluk) wissen van e-mails) vindt geen vergoeding plaats. Alleen originele Kadobonnen en codes kunnen worden gebruikt. Muzikantjes in spé behoudt zich het recht voor om een Kadobon uitsluitend te accepteren na ontvangst van de originele Kadobon. 

4. Om een Kadobon te gebruiken dient u de door u geselecteerde producten in het winkelwagentje te plaatsen. Tijdens het betaalproces voert u vervolgens uw unieke code in bij 'kortingscode'. 

5. Iedere Kadobon is een jaar lang geldig. Na de vervaldatum kan de Kadobon niet meer worden gebruikt.

6. Kadobonnen zijn uitsluitend inwisselbaar voor aankopen via de webshop van Muzikantjes in spé. 

7. Kadobonnen kunnen niet voor openstaande bestellingen gebruikt worden.

8. Kadobonnen of restwaarde ervan zijn niet inwisselbaar voor geld.

9. De waarde van de Kadobon dient in één keer (in één bestelling) te worden besteed. 

10. Indien het totaalbedrag van de bestelling hoger is dan de waarde van de gebruikte Kadobon, dient het verschil betaald te worden met één van de overige betaalmethoden: vooruitbetaling, iDEAL of Paypal. 

11. Het is niet toegestaan Kadobonnen of de werking daarvan te wijzigen, te vervalsen, te ondermijnen of anderszins aan te tasten (waaronder begrepen hacking). Iedere (poging tot) fraude of andere niet toegestane handeling wordt geregistreerd en leidt ertoe dat het gebruik van Kadbonnen wordt ontzegd.

12. Het is niet toegestaan Kadobonnen op welke wijze ook te gebruiken voor commerciële doeleinden en/of andere doeleinden dan waarvoor deze zijn uitgegeven.

13. Deze voorwaarden kunnen van tijd tot tijd worden gewijzigd. Wij raden u aan om de voorwaarden telkens voor het gebruik van een Kadobon te raadplegen. Blijft u na ingaan van de wijzigingen Kadobonnen gebruiken, dan aanvaardt u daarmee de gewijzigde voorwaarden.

Bij problemen, vragen of opmerkingen kunt u contact opnemen met onze klantenservice

© 2014 - 2024 Muzikantjes in spé | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel