Actievoorwaarden Facebookactie

  1. Deze Facebookactie loopt van 6 januari 2015 t/m de datum waarop de 275 Facebooklikes zijn behaald óf t/m 2 februari 2015 indien deze likes niet zijn behaald. 
  2. Deelnemers kunnen uitsluitend winnen als zij de Facebookpagina 'liken', het actiebericht van Muzikantjes in spé ‘delen’ én een leuke reactie plaatsen.  
  3. Binnen 5 werkdagen na het behalen van de 275 likes of binnen 5 werkdagen na 2 februari zal de winnaar via de Facebookpagina van Muzikantjes in spé bekend worden gemaakt.
  4. De winnaar van de Facebookactie zal zich binnen één week na bekendmaking van de winnaar op Facebook dienen te legitimeren. Mocht de winnaar na één week niets van zich laten horen dan zal nog éénmalig contact worden gezocht via Facebook (tevens via een privé bericht). De winnaar krijgt nogmaals de kans om zich binnen een periode van 3 dagen te legitimeren. Na afloop van deze periode wordt de persoon uitgesloten als winnaar van de actie.
  5. De winnaar krijgt het prijzenpakket t.w.v. €35,- per post thuisgestuurd.
  6. Alle prijzen zijn persoonsgebonden en dus niet overdraagbaar en zijn niet inwisselbaar voor geld. Bij weigering of andere reden van niet uitreiking van een prijs vervalt de gewonnen prijs.
  7. Muzikantjes in spé, de door haar ingeschakelde hulppersonen en/of derden zijn niet aansprakelijk voor enige schade, direct en/of indirect, die voorvloeien uit of op enige andere wijze verband houden met de actie.
  8. Muzikantjes in spé behoudt zich het recht voor te allen tijde de deelname aan de actie op te schorten of te beëindigen indien men op enige wijze in strijd handelt met deze voorwaarden of enige wettelijke toepasselijke bepaling, zonder dit vooraf te melden, zonder opgave van reden, naar eigen inzicht en zonder dat Muzikantjes in spé hiervoor aansprakelijk kan worden gehouden.

Vragen of opmerkingen over deze actie?
Neem dan contact met ons op: info@muzikantjesinspe.nl 

© 2014 - 2024 Muzikantjes in spé | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel