Privacyverklaring Muzikantjes in spé       

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en verwerken de persoonsgegevens die we van jou hebben daarom zo veilig, zorgvuldig en vertrouwelijk mogelijk, zoals voorgeschreven door de Europese privacywetgeving, de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) en de Uitvoeringswet Algemene Verordening Gegevensbescherming (UAVG). In deze privacyverklaring lees je hoe wij aan jouw persoonsgegevens komen, waarom wij deze gegevens verzamelen, hoe wij met jouw gegevens omgaan en wat jouw rechten zijn.

Artikel 1           Over ons
Muzikantjes in spé is de eenmanszaak, gevestigd te (3881 SW) Putten aan de Boshuisweg 7. In het Handelsregister van de Kamer van Koophandel staan wij ingeschreven onder nummer 72172029 (onderdeel van Lets Legal).

Wij zijn de verwerkingsverantwoordelijke van jouw persoonsgegevens.

Bij vragen over je privacy of als je een verzoek wil indienen kun je contact met ons opnemen via info@muzikantjesinspe.nl.

Artikel 2           De persoonsgegevens die wij verwerken
Wij verwerken (mogelijk) de volgende persoonsgegevens van jou:

  • NAW-gegevens;
  • bedrijfsnaam (statutaire- en/of handelsnaam);
  • vestigings- en postadres;
  • KVK-nummer;
  • btw-identificatienummer;
  • e-mailadres;
  • (mobiel) telefoonnummer;
  • bankgegevens en openstaande saldo;
  • accountnaam social media.

Gegevens over organisaties zijn geen persoonsgegevens, omdat zij geen betrekking hebben op natuurlijke personen. Dit geldt niet voor eenmanszaken en vof´s. Dit zijn ondernemingen van natuurlijke personen die handelen in de uitoefening van een beroep of bedrijf. Wij verwerken daarmee (slechts) persoonsgegevens van particulieren, eenmanszaken en vof´s.

Wij verwerken geen bijzondere persoonsgegevens van jou.

Artikel 3           Hoe wij aan jouw persoonsgegevens komen
Wij komen aan jouw persoonsgegevens omdat wij deze van jouzelf hebben verkregen of omdat wij deze hebben verkregen uit openbare registers zoals het Handelsregister van de Kamer van Koophandel (KVK) of andere open bronnen zoals social media.

Artikel 4           Waarom we persoonsgegevens verwerken (doeleinden)
Wij verwerken je persoonsgegevens alleen in het geval dit is toegestaan op grond van de AVG en de UAVG. Hieronder geven we aan wanneer (voor welke doeleinden) en op grond waarvan (op basis van welke grondslagen) we gegevens verwerken.

Contact
Je kunt per telefoon, e-mail, WhatsApp, via social media en ons contactformulier contact met ons opnemen, bijvoorbeeld als je vragen hebt over onze diensten of om na te gaan of wij iets voor je kunnen betekenen. De gegevens die wij dan ontvangen verwerken wij maximaal 5 jaar. Wij verwerken je gegevens op basis van ons gerechtvaardigd belang om je verder te kunnen helpen, zodat we weten wie je bent en om na te gaan wanneer we voor het laatst contact hebben gehad en waar dit over ging.
Bij de verwerking van persoonsgegevens op grond een gerechtvaardigd belang hebben wij ons belang, waaronder het belang om onze rechtspositie en bewijspositie te bewaken, afgewogen tegen jouw privacybelang. Om die reden zullen wij dan ook niet meer gegevens van jou verwerken dan nodig is om onze gerechtvaardigde belangen te waarborgen en ons doel te bereiken.

Offertes
Wanneer wij een offerte opstellen verwerken wij je persoons- en/of bedrijfsgegevens. Dit doen wij zodat wij een gerichte offerte kunnen sturen. De offertes bewaren wij 7 jaar, omdat dit volgt uit onze wettelijke administratieplicht om aan te kunnen tonen wat er aan een factuur vooraf is gegaan.

Overeenkomst
Als wij daadwerkelijk voor je aan de slag gaan en een overeenkomst met je sluiten verwerken wij je gegevens om jou zo goed mogelijk van dienst te zijn en de overeenkomst met jou zo goed mogelijk uit te voeren. Deze gegevens bewaren we tot 1 jaar na het einde van onze overeenkomst.

Webshop bestellingen
Als je in onze webshop een bestelling doet zullen wij jouw persoonsgegevens verwerken om de overeenkomst uit te kunnen voeren zodat wij de bestelling uiteindelijk naar je kunnen verzenden. We bewaren deze gegevens tot 7 jaar na het plaatsen van de bestelling, mede in verband met een eventuele wijziging of vervolg van de overeenkomst. We bewaren deze gegevens (deels) ook op grond van een wettelijke verplichting van de Belastingdienst.

Facturen
Naar aanleiding van de gesloten (en mogelijk reeds uitgevoerde) overeenkomst of jouw bestelling in de webshop verwerken wij de gegevens die noodzakelijk zijn om je een correcte factuur te kunnen sturen, om jouw betaling te verwerken en voor de financiële administratie. Volgens een wettelijke verplichting van de Belastingdienst moeten wij deze gegevens 7 jaar bewaren.

Artikel 5           Doorgifte
Wij delen jouw persoonsgegevens alleen met derden als dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met jou. Je gegevens kunnen daarbij worden doorgegeven aan verwerkers, partijen betrokken bij de uitvoering van de overeenkomst en externe adviseurs. Met verwerkers, binnen en buiten de EER, sluiten wij verwerkersovereenkomsten om jouw privacy optimaal te beschermen.

Daarnaast kan het zijn dat wij op grond van de wet verplicht worden om jouw gegevens door te geven.

Wij verkopen jouw gegevens niet door aan derden.

Artikel 6           Jouw rechten
Op grond van de AVG heb jij een aantal rechten met betrekking tot de persoonsgegevens die wij van jou verwerken. Zo heb je het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te verwijderen. Je kunt hiertoe een verzoek bij ons indienen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door ons. Ook heb je het recht op gegevensoverdraagbaarheid waarbij je ons kunt verzoeken om jouw persoonsgegevens, die wij geautomatiseerd en op basis van toestemming verwerken, in een gestructureerd, gangbaar en machine leesbaar bestand aan jou beschikbaar te stellen, zodat je deze aan een andere partij kunt overdragen.

Om gebruik te maken van jouw rechten kun je een verzoek sturen naar info@muzikantjesinspe.nl.

Tot slot heb je de mogelijkheid om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens (AP). Dit kan via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/zelf-doen/gebruik-uw-privacyrechten/klacht-melden-bij-de-ap.  

Artikel 7           Beveiliging persoonsgegevens
Wij nemen passende en organisatorische maatregelen om jouw persoonsgegevens zo goed mogelijk te beschermen tegen misbruik, onrechtmatig of ongeautoriseerd gebruik en verlies. Met deze maatregelen zorgen wij voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij van jou verwerken.

Artikel 8           Cookies
Een cookie is een klein stukje informatie (een klein bestandje) dat bij het eerste bezoek aan onze website en webshop met de pagina´s van de website en webshop wordt meegestuurd aan jouw browser en vervolgens op de harde schijf of in het geheugen van je computer, tablet of smartphone wordt opgeslagen.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om onze website en webshop zo goed mogelijk te laten werken.

Sommige cookies zijn technisch noodzakelijk, bijvoorbeeld om de inhoud van het winkelwagentje te onthouden. Zonder deze cookies kan onze website en webshop niet goed functioneren. 

Google Analytics
Om het gebruik van onze website en webshop mogelijk te maken en te optimaliseren gebruiken wij Google Analytics, waardoor wij kunnen nagaan wat bezoekers op onze website en in onze webshop bekijken. Hierdoor krijgen wij beter inzicht in het functioneren van onze website.
Wij hebben Google Analytics privacyvriendelijk ingesteld zoals voorgeschreven in de Handleiding van de Autoriteit Persoonsgegevens over het gebruik van Google Analytics. Als gevolg daarvan is gegevens delen (voor advertentiedoeleinden) uitgezet en wordt geen gebruik gemaakt van andere diensten van Google in combinatie met cookies van Google Analytics.

Social media:
Op onze website zijn knoppen (buttons) opgenomen om je te verwijzen naar onze social media kanalen. Het gaat hierbij om niet-actieve social media buttons waarbij je bewust op de button moet klikken om toestemming te geven om de functionaliteit te activeren. De buttons werken door middel van stukjes informatie die afkomstig zijn van de betreffende social media kanalen. Wij hebben daar geen invloed op. Lees (eerst) de privacy- en cookieverklaringen van de social media kanalen om te weten hoe zij met jouw privacy omgaan:

Cookies in- of uitschakelen / verwijderen
Met behulp van de Help-functie in je browser kun je achterhalen hoe je cookies in- of uitschakelt. Ook kun je cookies die al geplaatst zijn verwijderen.

Meer informatie
Op de website van ConsuWijzer kun je meer informatie vinden over (de werking van) cookies: https://www.consuwijzer.nl/veilig-online/kan-ik-altijd-cookies-uitzetten.

Externe websites
Op onze website vind je links naar externe websites. Door op een link te klikken word je doorgeleid naar een website buiten www.muzikantjesinspe.nl. Wij hebben geen invloed op het gebruik van cookies door deze externe websites. Lees (eerst) de privacy- en cookieverklaringen van deze websites om te weten hoe zij met jouw privacy omgaan.

Artikel 9           Wijzigingen
Wij kunnen de inhoud van deze privacyverklaring op ieder moment wijzigen en zullen de meest recente versie altijd op https://www.muzikantjesinspe.nl/c-2850432/privacybeleid/ plaatsen. Om op de hoogte te blijven van actuele wijzigingen raden we je aan deze privacyverklaring regelmatig te raadplegen.

 

LAATSTE WIJZIGING: APRIL 2022

 

 

 

 

© 2014 - 2022 Muzikantjes in spé | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel